СТАТИИ

Здравословни рецепти за закуска

Диета
Със здравословно хранене всеки от нас ще се чувства добре , физически и психически. Водейки подобен начин на живот ние ще доставяме на тялото си само толкова, колкото му е нужно. Закуската е неизменна част от режима на всеки спортист, но всеки да се замисли за храните, които приема, както и за дозировката им и по кое време на деня ги хапва.

С пропускане на закуската е сигурно едно – по-късно в деня ще хапнете по-големи количества, които ще се натрупат под формата на вредни мазнини.. Ето и две примерни здравословни рецепти за закуска.

Гъбен омлет с ябълки

Общият брой на калориите в това ястие е 266, като протеинът е 14.9 гр., фибрите 3 гр., а мазнините 14,6 гр. Продуктите, от които се нуждаете са рафинирано олио, лук нарязан на ленти, около 1/3 от малка купа, 2 големи яйца, ябълки и гъби. Като теглото им е стандартно като за 1-2 порции. 100 гр. ябълки и 200 гр. гъби.
Загрява се олиото в тиган и след това се добавят лука и гъбите. В рамките на 5 минути ще получите златист лук и гъби, които имат приятен вкус и не са толкова мазни. Добавете след това яйцата като готвите в рамките на 3 минути и обърнете ястието за още 2 минути да се сготви. Добавете ябълка и накрая получавате един превъзходен омлет.

Хранейки се с подобни храни, вашето отслабване е сигурно, да не кажа гарантирано! Освен това, ако се запознаете с услугите на медицински център „Орто Пункт“ и доктор Камен Каменов, ще постигнете още по-високи резултати!

Пуешки наденички със сос Холандес, авокадо и домати

Нужните продукти за тази рецепта са 4 броя пуешки наденички, които нямат допълнителна мазнина, 1 малък домат, половин авокадо и сос Холандес за заливката. Ястието съдържа: 24.1 гр. протеин, 38 гр. мазнини, 6 гр. фибри и 469 калории. Нужно е да нарежете на кубчета авокадото и домата, след това да сложите наденичките да се сготвят, като към тях прибавите нарязаните продукти. Нужно са им няколко минути да придобият лек загар и са готови за консумиране. Накрая след като ястието е готово, можете спокойно да залеете всичко това със сос Холандес.


Статията е предоставена от webselo.com – копирайтинг услуги, творческо писане, рекламни послания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тонус и здраве Designed by Creative ideas design | Copyright © 2014

Предоставено от Blogger.